Elin Lundgren, Leg. veterinär

Examinerades från Veterinärprogrammet vid SLU i Uppsala 2018. Hon gick smådjursinriktning och arbetade som tillförordnad veterinär på Skövde Djurklinik sommaren 2017. Här på kliniken i Skara har hon jobbat som veterinär sedan december 2018.

 

 

Krystian Szczudio, Leg. veterinär

Krystian tog veterinärexamen 2017 vid UP i Lublin, Polen. Han har tidigare arbetat på Alingsås Djursjukhus innan han började på Skara Djursjukhus i april 2018. Krystian har ett brett medicinskt och kirurgiskt intresse. På fritiden tycker han om att spela dataspel och titta på fotbollsmatcher.

 

 

Ida Josefin Jormhed, Leg. veterinär

Examinerades från Veterinärprogrammet i Uppsala 2019. Hon arbetade därefter som distriktsveterinär och började på Vara Veterinärstation i april 2020. Ida Josefin har lite extra intresse för etologi och kattmedicin. Fritiden spenderas ofta i skogen, på cykel eller skidor. Hemma på gården finns Jämtgetterna Margit och Maya samt hunden Torsten och katten Oskar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne Nilsson, Leg. veterinär

Examinerades från veterinärprogrammet i Uppsala 1986 och började arbeta vid SLU Djursjukhuset i Skara och Djursjukvårdar-/djursjukskötarprogrammet (DSSP) 1987. Hon fortsatte sitt arbete vid SLU och DSSP när djursjukhuset såldes till privat ägare 2004 och hade kliniskt arbete på djurklinik i Falköping. Började jobba på Skara Djursjukhuset i maj 2020.

Carola Hallin, Leg. Djursjuksköterska och Platschef

Carola har arbetat med narkoser och smådjurens tandhälsa sedan examen till Djursjukskötare 2006. Hon har flertalet vidareutbildningar inom akutsjukvård, intensivvård och tandvård. På fritiden spelar hon gärna golf eller åker skidor.

Linn Stenbom, Leg. Djursjuksköterska

Tog examen från Djursjukskötarprogrammet i Skara 2014 och har sedan dess jobbat på Skara Djursjukhus under föregående regi och Anicura Djursjukhuset i Jönköping. Linn är intresserad av akutsjukvård och anestesi och arbetar mest på operationsavdelningen och med stationärvårdspatienterna som är hos oss över dagen. Hemma har hon hunden Jazz och hästen Winnie.

Sara Thåst, Djurvårdare på utökad nivå

Sara är utbildad Djurvårdare och har arbetat med djursjukvård sedan 2011. Hon är intresserad av våra husdjurs beteenden och har utbildat sig vidare inom detta. Fritiden ägnas åt att träna hundarna Ebba och Stella.

Lena Ståhl, Leg. Djursjukskötare

Lena har lång erfarenhet av tandvård av hund och katt. Detta är hennes största intresse och hon har vidareutbildat sig via ett flertal kurser.
Hemma finns devon rex katten Agneta, huskatten Britta, pekingesen Doris och hennes två westernhästar Freja och Idun.

Johanna Sundblad, Djurvårdare på utökad nivå

Johanna tog examen från BYS i Skara 2019. Hon tar emot patienterna i receptionen och är verksam även på polikliniken. På fritiden går hon gärna skogspromenader eller tar en tur med båten då i sällskap av sambon och hunden Klara.

 

 

 

 

 

Elisabet Wratt, Leg Djursjukskötare

Lisa utbildade sig till djursjukskötare i Nya Zeeland. Efter 10 år där blev hemlängtan till Sverige för stor. På fritiden pysslar hon gärna i trädgården och ägnar sig åt sin familj och hunden Maggie.